top of page

Trios

THE CHILLS

Jordi Barceló, Piano - Susanne Georgi, Veu - Efrem Roca, Saxo

Les respectives carreres d'aquests intèrprets estan acompanyades d'èxits, sobre tot a nivell internacional, des d'aconseguir dos premis Gold Disc Awards al Japó (Susenne Georgi), pianista de Lucrecia, Cotton Club Big Band, Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, Moncho, etc. (Jordi Barceló) o bé la C.N.R. Montpellier, BCN SAX Ensemble URBAN SAX PARÍS, Director Artístic de l'Andorra Sax Festival (Efrem Roca).

Especialitzats en versions per amenitzar events. El seu repertori és dinàmic i engrescador i ens permetrà que el nostre event tingui un toc distintiu que farà que l'ambient sigui agradable i distès, amb el rerafons d'aquesta música de gran qualitat.

 

 

Friedrich Piano Trio

Violí, Violoncel i Piano

El FRIEDRICH PIANO TRIO està integrat per músics versàtils I apasionats en la interpretació del Repertori per aquesta formació. Els tres són professors del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Han realitzat concerts a Espanta, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Colòmbia, Perú, Ecuador, Costa Rica, Panamà i Japó. Han estat premiats en diversas ocasions com els Premi Nacional de Música de Cambra Montserrat Alavedra, Premi Joan Massià, Premis Enderrock. 

Així mateix, és àmplia la seva intervenció en diversos projectes discogràfics en els àmbits de la música clàssica i contemporània, el flamenc o el jazz.

Trio Artis Barcelona

Violí, Violoncel i Piano

El Trio Artis Barcelona neix del desig de reunir els tres instruments preferits de totes les èpoques; i és que la unió d’un violí, un violoncel i un piano, aporta en l’àmbit de la música de cambra una densitat de matisos, de recursos, d’expressivitat i de bellesa difícilment igualable. 

És una de les formacions emergents d’una nova generació de músics del nostre país; formada pel violinista Joaquim Garcia –concertino de l’Orquestra Barcelona Filharmonia i col·laborador habitual de l’Orquestra “Filarmonía Ibérica”-, per la violoncel·lista Mònica Marí -invitada habitualment per integrar l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), i violoncel·lista principal de l’Orquestra Barcelona Filharmonia-, i per la pianista Claudia Valetta - guardonada amb nombrosos premis en concursos nacionals i internacionals, com el de millor pianista espanyola i hispanoamericana del prestigiós Concurs Internacional Maria Canals i guanyadora del Premi Chopin al “Concorso Roma”-. 

Tot compaginant les activitats concertístiques individuals amb la música de cambra, han trobat en aquesta última, una afinitat musical i sonora personalitzada amb un objectiu principal: promoure el repertori escrit per a trio passant per tots els estils dins de la música clàssica i contemporània. 

 

Flautes i òpera: Un passeig pel virtuosisme

Dues Flautes i Piano

Els components del trio “Flautes i òpera”, són primers figures internacionals en la interpretació dels seus respectius instruments. El seu virtuosisme els ha portat a les millors orquestres i auditoris amb obres del món de la música clássica dels autors més reconeguts. També han interpretat obres d’autors actuals, ha enregistrat per diversos segells discogràfics i han actuat per diverses importants ciutats d’Europa, Amèrica I Japó.

 

Mariano Bas, flauta

 Jordi Gendra, flauta

David Casanova, piano

TRIO BARRÈRE

Flauta, Violoncel i Piano

El nom del trio és en honor del famós flautista francès George Barrère (1876-1944), emigrat a Estats Units i on va aconseguir els majors èxits. 

El seu repertori abarca principalment peces des del Classicisme al Romanticisme i també obres que van del s. XIX fins a l’actualitat. Donat la gran versatilitat d’aquesta formació, hi ha  molt de repertori, la qual cosa permet que els seus concerts siguin variats i contrastants, amb peces d’autors de diferents tècniques i estils. Amb tot i això, el virtuosisme d’aqueststs intèrprets permet que els seus concerts flueixin amb una naturalitat i espontaneïtat que transporten al públic a un entorn inoblidable.

Jordi GENDRA, flauta.

Pau CODINA, violoncel.

i David CASANOVA, piano.

LATIN  STRIDE  JAZZ & FLAMENC

Percussió, Guitarra i Piano

El projecte Latin Stride & Flamenc neix de l’inquietud per trobar nous sons producte de l’afinitat de varis estils, sent com a fil conductor la Guitarra Flamenca i el Latin Stride Piano. D’aquesta manera es troben els reflexes de la música emmirallada en les seves pròpies vides de les que es manifesten dos diferents tradicions musicals volent parlar un mateix idioma. 

Han actuat al prestigious festival EUROJAZZ, a Mèxic i últimament han fet una gira per l’Argentina amb un èxit que els ha llançat internacionalment.

Amb aquesta proposta, Latin Stride & Flamenco es fa present a l’escena musical, des d’Andorra, als amants de la música d’arreu del Món. 

Pablo Gómez, Percussió

Manuel Alonso, Guitarra

Jordi Barceló, Piano

THE SWING GIRLS 2020-WEB.jpg

The Swing Girls

El tercet "The Swing Girls" ens convida a un nou concepte musical, amb versions de peces dels anys 50s i principis dels 60s i un toc de Rockabilly molt encertat.

Està format per:

Susanne Georgi: Danesa de naixement, ha guanyat diversos premis Gramy, un disc d'or i un de platí, amb més de tres milions de còpies venudes a Europa i Japó

Francesca Aaen: Experta en teatre musical en papers principals al Reine Unit, ha cantat en nombrosos escenaris coneguts mundialmente com The Historic Kings’ TheatreGlasgow i el famòs Buxton Opera House.

Fanny Pérez: Andorrana d'ascendència espanyola. Ha guanyat diversos "Talent-Shows", enregistrat jingles i falques radiofòniques i ha actuat com a cantant solista per diferents grups. La seva veu aporta el color més "soul" al grup.

REFLEXES

Núria Puigbó, Violoncel, Marta Redondo, Traverso i Diana Roche, Violí. 

És un grup format per músics especialitzats en la interpretació de la música amb instruments i criteris originals. S’han format en Conservatoris d’arreu d’Europa com el Hanzehogeschool Conservatorium de Groningen (Holanda), l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) o el Conservatori reial de Brussel·lesi formen part de diverses orquestres i grups vocals i instrumentals amb criteris històrics. 

Les seves components col.laboren habitualment amb d’altres formacions de reconegut prestigi internacional com l’Orquestra Barroca Catalana, Montfrin Barroque i Le Concert des Nations dirigida per Jordi Savall. 

Reflexes, es reuneix per explicar-vos a través de la música, el so original dels instruments al període barroc. En el seu programa vam poder escoltar els contrastos entre estils de diversos països europeus, viatjant de la virtuositat i vivesa italiana a la complexitat de la música alemana. 

El seu treball acurat i riguròs es pot apreciar en les seves interpretacions que, lluny de limitar-se a tocar literalment la partitura, et transporten a una época on tot era prou diferent com per poder.la gaudir amb una maestria i sensibilitat dignes de recordar.

TRIO REFLEX6225-BAIXA.jpg
ARTEMISIA-.jpg

ARTEMISIA

Elísabet Bataller, violí, Núria puigbó, violoncel i Esther Ciudad, clave.

Artemísia és un grup instrumental i vocal format per músics amb una àmplia trajectòria professional i acadèmica, en l’àmbit de la música amb criteris d’interpretació històrics. S’han format en les millors escoles superiors
de música de l’Estat i d’Europa, i formen part de diverses orquestres i grups referents en aquest àmbit. 

Volen acostar la música a tots els públics i oients, oferint unes interpretacions vives i acurades; així com presentar les peces, els compositors i el període, de manera que el concert sigui també una experiència de coneixement. 

Us presentem diverses possibilitats de formació i de repertori per poder apropar-nos a les vostres necessitats. 

El grup és liderat per Núria Puigbò, violoncel·lista formada amb Jaap ter Linden i Gaetano Nasillo a Amsterdam i Milà. Membre fundadora d’Amàntia i Reflexes, grups especialitzats en la interpretació de la música dels períodes barroc i clàssic. Actualment col·labora amb diverses formacions. Cal destacar també el seu vessant pedagògic i de divulgació de la música. 

Repertori – Concerts

1. Un viatge pel barroc europeu. 

Amb aquest programa ens podem fer una idea dels compositors més destacats europeus de l’època barroca i les diferents sonoritats del seu estil i caràcter. 

2. Les sonoritats del 1714. 

Aquest programa us conduirà a la música que s’escoltava als salons, que van tenir un destacat paper en aquesta data tan clau; quina música tocaven i com era la vida en aquell moment. 

3. Les passions i la música

El programa més emocionant! Amb la música us conduirem a la transformació de les emocions i les passions a través de l’harmonia de les peces; i a com els compositors coneixien aquesta capacitat i l’empraven. 

BLUES COLORS-WEB.jpg

BLUES COLORS

Amb el cantant i guitarrista búlgar Kristian Paskalev fem clàssics del blues, Reagge

i la música més surfera, Eric Clapton, Jack Johnson, Bob Marley, John Mayer i Mark Knopfler... acompayats com no de un dels millors bateries del país, Xavi Reija.

JO, JO, JO

La feina, la casa, els nois, la família, el mirall, la maternitat, les amigues, el futur... el que penses d'això, i el que no penses, el que fas i el que deixes de fer.

Tot, en una estona d'emocions, música i riure.

Tres actrius, un sol personatge!

Tres estats d'ànim, tres punts de vista diferents, que comparteixen l'espai escènic de la leva ment i el teu cor, i que es deixen anar dins el teatre per fer-nos una miqueta de mirall.

jo, jo, jo-DOSSIER-WEB- 2020.jpg
DSC02099-JAZZOLÒGIE-WEB.jpg

Jazzòlogie

Es diu en francès que Jazzòlogie és la ciència que estudia el jazz, aquest projecte està pensat per desgranar les notes musicals, arribar a l’oient comparant el plaer de la música. En aquesta ocasió el baixista Xavier Francín te la sort d’estar acompanyat de dos referents del panorama jazzístic català, com son el saxofonista baríton Ivan Sàez i el baterista Eduard Cervera. Estandards, temes propis i experiments musicals delectaran les millors oïdes.

JAZZÒLIGIE, també s'endinsa en el món del vi. Junt amb la seva música t'oferim un tast de vins de primera qualitat que, de ben segur el públic ho agrairà.

bottom of page