top of page

Duets

HEMIÒLIA-DUET-WEB.jpg
PHOTO LAYLA-WEB.jpg

Hemiòlia Duet

           Oboè i piano

El duet Hemiòlia (Jordi Bonilla i Paula Martí) presenta el seu últim treball, "LAYLA", un expectacle audiovisual amb música de Manuel de Falla que ens submergeix en una lectura poètica de la migració forçada a la recerca d'una millor qualitat de vida. La música, perfectament sincronitzada amb les imatges, dóna peu a fer volar la imaginació personal de cada espectador respecte la història que és pretén

explicar.

Layla, és una nena africana que decideix emprendre

 un viatge cap a un món millor, d'esperança, però, com serà finalment el món que trobarà Layla?

 

Aquesta és precisament la reivindicació de l'espectacle: el mateix món que acull persones amb esperança, és també un món ple de guerres, contaminació, destrucció, odi...

Un treball fet amb molta cura que enganxa al primer moment.

PACHECO & ORDAX duet

Saxo i Piano

Aquests dos música están compartint inquietuds musicals i una gran amistat des de fa molts anys. Han gaudit junts en escenaris amb diferents formacions i amb estils més diversos. Axil és el que els dóna una gran versatilitat a l’hora de tirar endavant aquest projecte a duet.

 

Des del principi de la formació, han versionat als grans mestres del jazz, adaptant-ne les composicions a la mínima expressió; el so cru i la lleugeresa de les harmonies són els pilars en què es basa la seva música. 

 

Ara decideixen fer un pas endavant oferint un repertori amb composicions pròpies i arranjaments molt personals, on s’albira la música que tots dos han begut des del començament del seu viatge conjunt. 

PACHECO-ORDAX-WEB.jpg

Duet Almirón &  Reguera 

Violí i Piano

Integrat per músics versatils I apassionats, el duet Almirón&Reguera, neix amb l’ambició d’interpretar gran repertori existent per a aquesta formació, combinant-ho amb obres i compositors que en poques ocasions tenim el privilegi d’escoltar.

Reguera i Almirón són professors del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i, essent fidels al seu interès i devoció per la música de cambra, posseeixen una àmplia experiència concertística en molt diverses formacions amb les que sumen actuacions en importants auditoris arreu d’Espanya, així com a França, Itàlia, Alemanya i Holanda.

Tots dos han tocat com a solistes i ha sigut membres de diverses agrupacions de cambra i orquestrals amb els quals han obtingut diversos guardons d’àmbit nacional.

Així mateix, és amplia la seva intervenció en diversos projectes discogràfics, destacant  el seu últim treball en l’edició d’un CD dedicat a la integral de sonates de Johannes Brahms per a violí I piano.

TARAKÓN

Violí i Percussió

El duet TARAKÓN  neix amb una clara vocació d’investigació en el camp de la música contemporània. El contrast entre dos instruments aparentment “antagònics” creen una atmòsfera sonora singular, obtenint un altíssim nivell d’expressivitat, amb una quasi infinita paleta de possibilitats timbriques i rítmiques d’alt nivell.

Josep Ma. Ferrando ha tocat com a solista en orquestres com Camerata Musicae, Simfònica del Vallès, Vila-seca, l’Empordà, etc. Ha realitzar diversos enregistraments.

Francesc Vidagany  col.labora habitualment en diferents orquestres i ensembles de renom internacional (Teatre Lliure, Liceu, etc). Actualment és professor del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona.

Duet AKARAI Marí & Manjón

Violoncel i Piano

Duo format per la violoncel·lista Mònica Marí i la pianista Clara Manjón de repertori espanyol, clàssic i contemporani. 

Gràcies a la doble carrera de la Clara Manjón (pianista i violoncel·lista), la Mònica Marí troba en ella el complement perfecte per aquest duet. Les seves personalitats divertides, extrovertides i passionals barrejades amb serietat i professionalitat, fan que els seus concerts es visquin plens d’emocions. 

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

Duet ENTRACTE  

 Flauta i Guitarra

Jordi Gendra:  estudia al CSMM de BCN i amplia estudis amb Claudi Arimany, Alain Marion, Maxence Larrieu, Michel Moraguès i Jean-Pierre Rampal. Ha estat convidat com a solista per l’Orquestra de Cambra Nacional d’Andorra, Camerata Amsterdam, Cambra Virtuosi de Praga, Orchestra de Budapest i la Franz Liszt Chamber Orchestra, entre d’altres. Normalment actua com a solista i ha desevolupat una gran amplitud estilística que abarca del s. XXVIII fins a l’actualitat.

 

David Sanz: Ha estudiat amb mestres tant prestigiosos com  Carles Trepat, Xavier Coll, David Russell, Manuel Barrueco o Alvaro Pierri. És un entusiasta de la música del s. XX I XXI, havent estrenat gran quantitat d’obres d’autors d’aquest període.

Ha actuat en sales tan prestigioses com El Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, Festival Castell de Peralada, entre d’altres i ha enregistrat per diversos segells discogràfics.

Actualment, en la seva vessant pedagògica forma part de l’equip docent de l’institut de Música d'Andorra la Vella.

Duet Gendra  & Casanova

Flauta i piano

Pocs músics aconsegueixen unes interpretacions magistralment perfectes, però els coneixements de Jordi Gendra i David Casanova, amb tota la seva experiència,  a més d’un control perfecte de la tècnica de l’instrument i una gran sensibilitat interpretativa, fan possible aquelles interpretacions que només els grans mestres saben donar.

 Duet DEXALOC

                                Saxos i Pianooy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

DEXALOC nèix al 2013 on dos músics decideixen buscar, amb els seus Instruments, noves sonoritats, nous compositors i nous límits, aportant una visió més refrescant del concert com a espectacle.

Presenten dues propostes d'espectacle:

 

ENTRE MARS

Presentació de quatre obres per a saxo i piano amb compositors de la mateixa época, però de diferents parts del món. Estils i colors molt varias influencias per entorns molt diferents. Un vitge ligat a una projecció d'imatges que han format part de l'entorn en el que han estat inspirats els compositors per poder escriure la seva música que ens transporta del mar Mediterràni fins a l'oceà Pacífic, passant per l'oceà Atlàntic, i tornan de nou a casa.

ELS VIATGES DE MARCO POLO

A través d'un viatge al voltant del món d'una de les integrants, es presenta un spectacle que comprèn música mediterrània,

​música procedent de Mongòlia i música xinesa i japonesa, incloent en l'espectacle, sonorizació amb veus d'aquests llocs, aportant una gran relació entre la fonètica de les llengues i les melodies. Tocs clàssics estimulats pels efectes contemporanis tant presents en el món del saxos.

_A_F8817r-WEB.JPG

Milagros Seguí

Soprano

Josep Mateu

Piano

Clàssic, musical, folk, jazz, cançó catalana.

Ha estudiat cant i tècnica vocal amp la professora i cantant Merçè Mestre, perfeccionant-se amb el prestigiós professor suís Kurt Widmer, Ana Luisa Chover. Ha participat en el curs de Mélodie Francaise de François le Roux.

Treballa repertori líric amb la prestigiosa pianista Heidrun Bergander.

La versatilitat de la seva veu li permet afrontar diferents estils tant diversos com l'òpera francesa i italiana, l'oratori, el lied alemany, la cançó castellana, catalana, sud-americana i jazz

Mirjam Plas & María Alonso-Allende

                                                                     (Flauta travessera i piano)

Dues concertistes molt versàtils. Ens ofereixen diversos concerts entre els 

que cal destacar:

Sunrise (a l'alba): La projecció d'aquesta pel.lícula de l'any 1927, amb música

de J. S. Bach en directe. Tota una experiència que ens tranportarà als esbojarrats anys 20' del segle passat.

Menú musical: Un concert peculiar interactiu amb el públic, on aquest escull

entre diverses obres, les peces que vol escoltar, entre suculents plats...i bon vi.

MIRJAM PLAS-PHOTO WEB.jpg
2x-JAUME FRAGA-WEB.jpg

2X DUET

Duet de violoncels

 Es diu que el so del violoncel és el més semblant al so de la veu humana. Com en tota conversa es van alternant les intervencions; quan un parla, podem dir que fa la melodia, l’altre l’escolta, podem dir que acompaña, combinant tant el repertori clàssic per a dos violoncels, com adaptacions i també algunes composicions pròpies de Jaume Fraga.

ROCIO SELIGRAT & OSCAR FERNANDEZ-PACHECO

Veu i Piano

Aquest duet, format entre els passadissos del Taller de Músics, va trobar de seguida que es van conèixer, una forma natural de comunicar-se musicalment i preparar un repertori eclèctic i alhora exquisit. En ell podem trobar estandards de jazz amb molt de swing, bossanova i boleros. Tots els seus arranjaments deixen entreveure la seva manera d'entendre la música de la manera més original. 

ROCIO SELIGRAT.pages.jpg
La Veu de Syrinx-2-WEB.jpg

LA VEU DE SYRINX
    Flautes, percussió i veu

La Veu de Syrinx és un duet (Joan Codina, flauta i Olga Miracle, soprano) que ofereix diversos concert-espectacle com "Vitrall de Cançons", centrat en autors del s. XX, juntament amb cançons tradicionals catalanes, occitanes i basques. L'amalgama tímbrica de colors sonors entre les flautes, la percussió i la veu, així com una acurada interpretació, plena de matisos i sensibilitat han fet que aquest duet gaudeixi d'un gran prestigi i reconeixement entre el públic i la crítica. 

 

"No solsament interpreten amb bon fraseig i elegància les diverses peces sinó que  en cadascuna fan una curosa introducció del seu origen, època i instrumentació. Ressaltar el so bellíssim de conjunt de veu, instruments de percussió i diferents flautes".

                                                                                                           Josep Olivé i Pasquina

  A 1 veu          Guitarra i veu

Alba Fortuny (veu) i Irene López (guitarra) ens ofereixen un viatge musical amb els poemes d'escriptors i escriptores representatius catalans, musicats per aquesta formació. L'originalitat tímbrica del duet permet que el diàleg entre la veu i la guitarra es crei una sonoritad més íntima, alhora que s'afavoreixen les 

interpretacions de nous llenguatges. D'aquesta manera, literatura i música s'uneixen quedant perfectament integrades. El duet "A 1VEU" ha participat en diversos festivals i cicles de concerts, concerts de Sant Jordi, Nadal, etc.

A 1 VEU-WEB.jpg
bottom of page