top of page

Quartets

 

 

“Z”  en concert

 

Soprano-Tenor-Baríton i Piano

Espectacle  de sarsuela en directe

Les sarsueles de sempre, les millors sarsueles en una vetllada entranyable.

Drama i comèdia es barregen  en una música  que reviu les velles melodies

Recomanat pels amants del “género chico.”

 

JORDI GENDRA QUARTET

Flauta, Piano, Contrabaix i Bateria

El grup “JORDI GENDRA QUARTET” està format per  Jordi Gendra, flauta, Jordi Barceló, Piano, Dmitri Skidanov, contrabaix i Aldo Cavaglia, bateria. Quatre músics d'un nivell exel.lent i que han actuat en les millors sales. A més, la seva experiència els permet donar una fluidesa i sensibilitat a les seves interpretacions que fan possible una comunicació directa amb el public. Els seus components, han enregistrat diversos treballs i han tocat en orquestres de renom internacional. Actualment interpreten al seu repertori la “suite nº 1 per a flauta i trio de piano jazz”, de  Claude BOLLING (1930-Cannes), una obra intel.ligent i encisadora, combinació de l’elegància barroca amb el swing modern.

KONTACTE

Grup de percussió

Dotze treballs d'Hercules:

Els Dotze Treballs d’Hèrcules és un mosaic del s.III trobat a Llíria i és una de les peces més valuoses de l’època romana al País Valencià.

El grup de percussió KONTACTE representa l’espectacle del mateix nom en conmemoració del centenari de la troballa del mosaic.

 

El grup KONTACTE van nèixer l’any 1995 i, per tant, gaudeix d’una consolidació que es deixa traspuar en la interpretació de les obres. Interpreten, arrangen, investiguen, creen i estrenen obres per a percussió amb el rigor i seriositat que pertoca a intèrprets de la seva talla. 

Han actuat en nombrosos indrets tant de Catalunya com d’Espanya, així com a Estats Units i Austràlia. Ha participat en diversos certament nacionals i internacionals i enregistrat diversos CD’s

Estem, doncs, davant d’un grup consolidat, creatiu i innovador i, sobre tot, amb una sòlida preparació tècnica i artística. 

       abezado 3

image.jpg

       AL-HAMRA

Guitarra espanyola i flamenca

  Format el 2013 al Conservatorio de Liceu  sota la direcció del mestre Manuel Granados, está 

integrat per Héctor Delgado, Josele Rider, Javier Moreno i Marc Segura, quatre destacats intérprets

en l'especialitat de guitarra flamenca. Interpreten obres originals del mestre Manuel Granados, ambientades en els guitarristes més importants

del s. XIX, convidant a un recorregut històric-musical per les diverses formes de composició de guitarra solista i pels guitarristes flamencs.

Un concert que val la pena.

ACCENT ENSEMBLE-WEB.jpg

                ACCENT >ENSEMBLE

Lied i òpera. Accent > Ensemble està format per músics de les Terres de l'Ebre, compromesos amb la difusió de la cultura musical europea. La versatilidad dels instruments i la seva professionalitat, els permet oferir un programa de qualitat i un trebal acurat dins una interpretacó rigurosa del ser repertori.

Destaquem un recital de lied de Clara Schumann, una de tantes compositores que va ser oblidada pel sols fet de ser dòna i que està dedicar a totes les dones compositores.

bottom of page