top of page

Solistes

OSCAR FERNANDEZ-PACHECO-WEB.jpg

OSCAR FERNÁNDEZ-PACHECO

Pianista

 

Nascut a Tarragona, és  llicenciat en Enginyieria industrial, especialitzat en electrònica industrial. Estudia al Conservatori de Tarragona i Taller de Músics, composició, arranjaments i piano  i  obté el Grau Superior en Música Especialitat Interpretació Jazz Modalitat Piano.

Ha actuat amb la Jove Big Band i la Original Jazz Orchestra del Taller de Músics a l’Institut d’Estudis Nord-americans, al Palau de la Música, al Jamboree a Barcelona i en diferents festivals nacionals de música.

En l’actualitat és professor en diferents escoles de música així com a compositor, arranjador i pianista en actiu en diferents projectes enre els que cal destacar el seu primer disc:  BÁSICS.

Josep M. Almirón

Pianista

Josep Ma Almirón, format a París amb Jacques Rouvier, és descendent de l’escola pianística de Miquel Farré. Altres mestres amb els quals han tingut contacte al llarg de la seva trajectòria són Rosalyn Tureck, Dimitri Bashkirov, Ramón Coll, Christopher Elton, Jorg Demus, Frederic Gevers, Lev Vlasenko i Rados Ferenc. 

El pianista ha rebut diversos premis en certàmens nacionals com el primer premi del concurs Joan Macià (Barcelona, 2000) i ha ofert concerts per l'Estat espanyol, Holanda, França i Itàlia. Actualment, està preparant una gira de concerts dins la Xarxa de Joventuts Musicals a Catalunya celebrant l'any del bicentenari del naixement del compositor i pianista hongarès Franz Liszt.

1072-2154-WEB.JPG
executiu 11 FINAL-WEB.jpg

NÚRIA ESQUIUS

Cantant i actriu

 

HISTÒRIES DE L’AVI

Històries de l’avi és un recull de cuplets i cançons catalanes, que ens evoquen altres èpoques llunyanes relatant les maneres i costums dels nostres avantpassats, molt diferents de les actuals. 

ESTIMADA CATHY

Estimada Cathy vol rememorar una artista extraordinària que , amb el seu talent únic, la seva intel·ligència i coratge, va afectar profundament la història de la música vocal. 

TRASTOCATS PER L’ÒPERA

Es un viatge pel món esbojarrat dels sentiments a través d’àries d’òpera, que són també pur sentiment esbojarrat.

L'EXECUTIVA

Un espectacle musical ple d'ironia sobre una dona i la seva feina d'alt nivell. Plena de sorpreses amb un desenllaç inesperat.

Mònica Marí

Violoncel.lista

Mònica Marí és una de les violoncelistes joves amb més projecció de Catalunya. La seva tècnica impecable i la passió i energia que transmet quan toca, la fan una violoncel·lista única.
És la violoncel·lista principal de “l’Orquestra Barcelona Filharmonia”, ha col·laborat a “l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya” (OBC) i col·labora a “l’Orquestra Simfònica del Vallés”.  Ha estudiat a Holanda i Suissa i ha guanyat diversos premis.

Cal destacar la seva col·laboració amb el distingit director Arturo Tamayo amb qui ha fet nombrosos enregistraments de música contemporània per a la Ràdio Suïssa juntament amb l’Ensemble ‘900. 

Ha tocat en sales tant importants com la Concertgebouw d'Amsterdam, deDoelen de Rotterdam i Palazzo dei Congressi de Lugano al costat de directors com Vladimir Ashkenazy, Paolo Carignani o Yannick Nézet-Seguin. 

Ha fet concerts arreu d’Europa, a països com França, Eslovàquia, Bèlgica, Luxemburg, Regne Unit, Suïssa, Itàlia i Holanda i ha rebut classes magistrals de grans mestres com Gregor Horsch, Colin Carr, Dmitri Ferschtman, Jose Mor, Cristoforo Pestalozzi, Welsh Moray, Melissa Phelps, Emma Ferrand, Alain Meunier, Matthias Naegele entre d’altres. 

Olga sola2-WEB.jpg

                                                                                  SOPRANO

 

 

La bellesa de la veu de la soprano Olga Miracle, plena de matisos, amb un timbre penetrant, tranforma les seves interpretacions en un missatge càlid i dolç, ple de tendresa i emoció. 

 Dins el seus nombrosos projectes destaca "LA VEU DE SYRINX",  amb Jordi Codina, 

un duet de soprano i flautes que ofereix tota una descoberta d'autors hereus de l'impressionisme francès.

 Ha enregistrat diversos discos entre els que cal destacar "SUßE STILLE DOLçA CALMA9" amb àries alemanyes.

 També ens ofereix el concert "SCHUMANN-TOLDRÀ", amb obres d'aquests dos autors, sense descuidar el lied, àries d'òpera, cançó catalana i molt més.

OLGA MIRACLE

David Casanova-WEB.jpg

DAVID CASANOVA

Pianista

"Concert de piano. Repertori variat. Les millors peces

dels clàssics  en un  concert inmemorable  d’alt nivell."

Ha enregistrat pel segell "La mà de Guido" la integral de música per a piano de Xavier Benguerel i, en

col.laboració amb la Barcelona Moderno Project, obres de Jose Luis Delàs, Anna Bofill i Jesús Rodríguez Picó. També ha enregistrat per Columna Música, Fundación Autor, D+3 i Darmósmusic Projects. 

Ha actuat en l'Auditori de l'Institut Francès de Barcelona a l' Auditori del Teatre Fortuny de Reus, en la Sala de Concerts de l' Institut Cervantes de Viena, la Sala de Concerts del Conservatori de Perpinyà, la Sendsaal de la Radio de Bremen, la "Arnold Schoenberg Center” de Viena, a part de moltes actuacions tant dins del territori espanyol (Valencia, Ciudad Real, Bilbao, Santiago de Compostela) com a fora (Brasil, França, Alemanya, Austria i Argentina ). Cal destacar l'enregistrament d' un CD amb música per a piano del Col.lectiu de Compositors de Tarragona.

ISABEL CAÑAS

Soprano

"Cant líric, sarsuela, òpera, cançó espanyola i catalana."

 

Isabel Cañas és una soprano que sap  transmetre el missatge de les peces que interpreta. És professora de cant en diversos centres d’ensenyament musical, des d’on transmet als seus alumnes els seus extensos coneixements vocals, destacant la soprano Sara Blanch. Entusiasta i dinamitzadora  en els seus concerts, ens ofereix un repertori atractiu i de qualitat.  També realitza tallers de cant adaptat a tot tipus d’alumnat!

1009-6936-WEB.jpeg
PAULINA%20DUMANAITE-3-WEB_edited.jpg

PAULINA DUMANAITE

                              Pianista

La versatitlitat i solvència escènica han portat a aquesta jove pianista lituana a ser una de les cent persones d'origen lituà més destacades a l'extranjer. Ha estat becada per la prestigiosa fundació Mstislav Rostroprovich i la fundació AIE.

Ha guanyat importants premis internacionals, actuant a destacas auditoris com el Palau de la Música Catalana i l'Auditori de BCN, entre d'altres.

Una pianista que sap imprimir el seu segell personal en cada interpretació, donant a cada obra, el màxim que l'autor por demanar d'un intèrpret.

bottom of page