top of page

Cors

COR CIUTAT DE REUS-WEB.jpg

COR CIUTAT DE REUS

 

 

 

El COR CIUTAT DE REUS busca trencar amb la concepció tradicional i estètica del concert coral, afegint en les seves produccions acompanyaments de grups instrumentals i un treball estètic i escènic del repertori unit per un fil argumental. 

El Cor Ciutat de Reus va néixer l’any 2002 i ha aconseguit un gran bagatge musical oferint concerts arreu del territori nacional i europeu amb una gran varietat de repertori coral (música catalana, espirituals, cinema, clàssica, pop, swing...) i participant en diverses produccions musicals, tant pròpies com en col·laboració amb d’altres corals i grups orquestrals (Rèquiem de Fauré).
Els últims anys ha portat a escena espectacles musicals, en els quals el cor interpreta les cançons amb una posada en escena molt visual (vestuari, escenografia, moviment...) amb un fil conductor escènic i acompanyament de grups instrumentals (La Taverna dels Sons Celtes, Pop Cor i Jazz Fever).


En aquesta ocasió ens presenten  "LA VEU DELS SEUS SOMNIS" amb música de M. Jackson i F. Mercury. Tot un espectacle.

LA VEU DELS SEUS SOMNIS-WEB.jpg

          COR CARLIT GOSPEL

Amb la seva dilatada carrera ha actuat a diversos

 

 

auditoris com l'Auditori Axa, la sala Luz de Gas,

Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de

 

 

Catalunya. Ha fet concerts a l'Estat Espanyol,

França, Alemanya, Eslovàquia i Austria.

Ha participat al Festival de Música Viva de Vic, Festival

 

 

Internacional de Jazz i Blues de Cerdanyola 

del Vallès, al Black Soul Ona o el de Música de l'Advent

 

 

de Bratislava.

Han actuat conjuntament ami artistes tant prestigiosos com Stupendams, Mr. Blaze, Mònica Green, Jean-Paul Wabotai, The Brotherhood Singers, Robert Ray o Walt Whitman.

 

E.                                      COR TURULL1

El seu repertori és ampli i variat, des de temes clàssics (Ave Maria, Ave Verum, Virolai), fins a temes més moderns, com adaptacions de Pop-Rock (Michael Jackson, The Beatles, Leonard Cohen, Queen, Sau, Sopa de Cabra...), cançons de pel.lícules i musicals (Moon River, Rent, Los Chicos del Coro...) o música gospel tradicional i moderna. Han representat musicals com La Bella i la Béstia i La La Land. Han actuat per BCNTV (betevé) i Tv3.

bottom of page