top of page

Cambra / Orquestra

79296350_2653603858039330_47699364420905

ORQUESTRA DE CAMBRA DE                     TORTOSA

L’objectiu de l’OCTO és fer un treball acurat amb les seves interpretacions i fer arribar al públic el repertori dels grans clàssics de tots els temps, compaginant tradició i modernitat.

Ha realitzat una important tasca en la recuperació d’obres d’antics Mestres de capella de la catedral de Tortosa i estrenat obres de nova creació de diversos autors. 

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

Reus Big Band

La Reus Big Band va nèixer al 2017 aprofitant la capitalitat de Reus  com a capital de la cultura 2017.

La Reus Big Band està farcida de músics professionals amb una àmplia experiència en diferents estils que s’ajunten en aquesta ocasió amb l’objectiu de seguir l’estel de les grans big bands modernes. Sense oblidar la tradició del swing ens ofereixen un repertori ple d’arranjaments contemporanis amb molta energia i bon humor. 

Més d’una hora d’espectacle on podreu escoltar des dels ritmes llatins més moguts fins als grooves més punyents del jazz-fusion. Melodies d’infart, una base rítmica sòlida i solos espatarrants són els ingredients que dónen com a resultat un so potent i amb molta trempera. 

Stewie Wonder, Gordon Goodwin, Chuck Mangione... son només alguns dels referents d’aquesta nova Big Band nascuda a Reus que ben segur farà gaudir al públic. 

Orquestra CAMERATA XXI

L’any 2003 es presenta públicament l’Orquestra CAMERATA XXI, de caràcter 

professional i estable. Compta amb els millors músics del territori i ofereix una gran diversitat de concerts: 400 ANYS EN 1 HORA // MÚSICA A VENÈCIA // MOZART, QUIN GENI // DANSES I FESTES AL CASTELL DEL DUC // EL GAN SORD//ELS TRES MOSQUETERS O QUI VA MATAR A MOZART // NADALES DEL MÓN  // VALSOS I POLQUES // CONCERT DE NADAL-VALSOS I POLQUES //

LA FAMÍLIA BACH, QUINA FAMÍLIA // EUROPA, DANSA //MIRANT AL MAR

// SERENATA A LA LLUM DE LA LLUNA.

De Vanda brass

El quintet de metall deVanda brass nèix a principis de 1.998 amb l’objectiu de donar a conèixer la música de cambra dels instruments de vent-metall. 

Ens ofereixen diversos formats, amb clàssics de sempre, jazz o bandes sonores, concert de Nadal i concerts participatius per a tota la família, de 3 a 100 anys.

1141-8474-DEVANDA-VANDELLÒS-2022-WEB.jpg
NOVETAT_ENSEMBLE-BÉ-2019.jpg

ENSEMBLE-bÉ

   Una formació de vent, percussió i teclats, que fusiona els intruments de sempre amb noves tecnologies, creant un ampli ventall de possibilitats sonores. Un concert per a tota la família amb la professionalitat dels seus components, en un repertori de clàssica, jazz, pel.lícules i cançons de tota la vida... 

bottom of page