top of page

CELTIC FLOW DANCERS

​És l'única companyia catalana i espanyola de nivell internacional. Els seus cinc components controlen impecablement cada moviment amb una coordinació absoluta.

De la mà de Betlem Burcet, fundadora del grup i de l'escola de dansa irlandesa

MEDITERRÀNIA ESCOLA DE DANSA IRLANDESA DE CATALUNYA, Master en dansa irlandesa per la University of Limerick-Ireland, 3A al campionat mundial de ball irlandès WIDA 2012, entre d'altres, la formació ens ofereix un espectacle de gran qualitat, original i de bon gust que saben transmetre amb els seus precisos moviments, una sensació de manca de gravetat, sentit de llibertat i desconexió totals.

Molt recomanable per a tots els públics

CELTIC FLOW DANCERS2-WEB.jpg
Captura de pantalla 2019-06-18 a les 18.

                 NATS

                    &

           COVERNATS

  Un grup que es presenta en dues cares: NATS, amb el sabor més genuí del rock català i COVERNATS, amb les millos versions per a la gent jove: OASIS, COLDPLAY, AC/DC, NIRVANA i molts més. Una nit plena d'emocions.

FILMDART

                                (Clarinet, violí i piano)

FILMDART és un grup de cambra que des de l'any  2018 treballa amb el principal objectiu de posar bandes sonores en directe a films muts de la dècada dels anys 20 i 30 del segle passat. El 2015 la Universitat de Barcelona, de la mà del catedràtic Josep M. Caparrós, els encarregà la música inèdita per a cinc pel.lícules del cinema mut, sent el mestre Enric Ferrer el compositor de les bandes sonores: "LA MARCA DEL ZORRO", "LADY WINDERMERE'S FAN", "EL MAQUINISTA DE LA GENERAL", "SUNRISE" i "UNDERWORLD", son els títols esmentats. El plaer de gaudir del cinema amb música en directe, com fa cent anys és una experiència inoblidable.

FILMDART-WEB-7802.jpg
CINEMA_AMB_MÚSICA_EN_DIRECTE-WEB-7844_1
IMG-2-_0092.jpg

      GRA FORT DE VERSIONS

  GRA FORT DE VERSIONS és el mític grup del rock català         "GRA FORT". Aquest grup llegendari ha sabut trobar, en les seves versions, l'ànima de cada peça, transmetent aquesta esència que esperes escoltar en qualsevol versió. Diversió assegurada.

MUNIATTO XOU

Una activitat per a tots els públics. L'enginy i la gràcia de MUNIATTO XOU, et faran passar moments entranyables. Espectacles en diferentes formats i per a  tots els gustos, com "MUNIATTO CLÀSSIC", "EL CONTA CONTES DELS CONTES DE MUNIATTO" i d'altres que faran de la teva festa  una font d'humor i l'estar a gust dels tus convidats. párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

SUPER POSTER MUNIATTOpetit.jpg
TÀRRACO_JAZZ_CONECTION.jpg

         TÀRRACO JAZZ CONNECTION

El jazz vist d'una manera propera amb la cantant LAURA GARÍ, professora de l'Aula Músics, el pianista i professor de l'Escola Municipal de Música de Salou, RUBÉN VILLAROYA, acompanyats d'un dels millors bateries del país, XAVI REIJA, (batería oficial Yamaha, Paiste i músic de David Bustamante, amb Xavier Francín al baix.

SONS DEL MAR

Guitarra, acordió, veu solista i segones veus fan possible una interpretació impecable d'havaneres de toda la vida, de la mà del Joan, en Txiki, el Gerard i la Rosa, que saben com fer bona música amb bon humor, professionalitat i participació del públic.

SONS DEL MAR sab encaixar les seves interpretacions amb cada tipus de públic, aconseguint unes versions engrescadores allà on vagin.

SonsDelMar 1b-WEB.jpg
bottom of page