top of page

CELTIC FLOW DANCERS

​És l'única companyia catalana i espanyola de nivell internacional. Els seus cinc components controlen impecablement cada moviment amb una coordinació absoluta.

De la mà de Betlem Burcet, fundadora del grup i de l'escola de dansa irlandesa

MEDITERRÀNIA ESCOLA DE DANSA IRLANDESA DE CATALUNYA, Master en dansa irlandesa per la University of Limerick-Ireland, 3A al campionat mundial de ball irlandès WIDA 2012, entre d'altres, la formació ens ofereix un espectacle de gran qualitat, original i de bon gust que saben transmetre amb els seus precisos moviments, una sensació de manca de gravetat, sentit de llibertat i desconexió totals.

Molt recomanable per a tots els públics

CELTIC FLOW DANCERS2-WEB.jpg
Captura de pantalla 2019-06-18 a les 18.

                 NATS

                    &

           COVERNATS

  Un grup que es presenta en dues cares: NATS, amb el sabor més genuí del rock català i COVERNATS, amb les millos versions per a la gent jove: OASIS, COLDPLAY, AC/DC, NIRVANA i molts més. Una nit plena d'emocions.

FILMDART, cinema mut amb música en directe

                                (Clarinet, violí i piano)

FILMDART és un grup de cambra que des de l'any  2018 treballa amb el principal objectiu de posar bandes sonores en directe a films muts de la dècada dels anys 20 i 30 del segle passat. El 2015 la Universitat de Barcelona, de la mà del catedràtic Josep M. Caparrós, els encarregà la música inèdita per a cinc pel.lícules del cinema mut, sent el mestre Enric Ferrer el compositor de les bandes sonores: "LA MARCA DEL ZORRO", "LADY WINDERMERE'S FAN", "EL MAQUINISTA DE LA GENERAL", "SUNRISE" i "UNDERWORLD", son els títols esmentats. El plaer de gaudir del cinema amb música en directe, com fa cent anys és una experiència inoblidable.

FILMDART-WEB-7802.jpg
CINEMA_AMB_MÚSICA_EN_DIRECTE-WEB-7844_1.jpg
SUPER POSTER MUNIATTOpetit.jpg

MUNIATTO XOU

Una activitat per a tots els públics. L'enginy i la gràcia de MUNIATTO XOU, et faran passar moments entranyables. Espectacles en diferentes formats i per a  tots els gustos, com "MUNIATTO CLÀSSIC", "EL CONTA CONTES DELS CONTES DE MUNIATTO" i d'altres que faran de la teva festa  una font d'humor i l'estar a gust dels teus convidats.

El jazz vist d'una manera propera amb la cantant LAURA GARÍ, professora de l'Aula Músics, el pianista i professor de l'Escola Municipal de Música de Salou, RUBÉN VILLAROYA, acompanyats d'un dels millors bateries del país, XAVI REIJA, (batería oficial Yamaha, Paiste i músic de David Bustamante, amb Xavier Francín al baix.

Tàrraco Jazz Connection

TÀRRACO_JAZZ_CONECTION.jpg
SonsDelMar 1b-WEB.jpg

Guitarra, acordió, veu solista i segones veus fan possible una interpretació impecable d'havaneres de toda la vida, de la mà del Joan, en Txiki, el Gerard i la Rosa, que saben com fer bona música amb bon humor, professionalitat i participació del públic.

SONS DEL MAR sab encaixar les seves interpretacions amb cada tipus de públic, aconseguint unes versions engrescadores allà on vagin.

SONS DEL MAR

Son La exclusiva

El grup "SON LA EXCLUSIVA" es va formar el 2007 participant en diversos projectes de festivals i enregistraments. El seu ritme pegalós i la seva qualitat musical ens fan gaudir d'una vetllada perfecta.

Damiela del Pozo, és la vocalista. Ha canat a Cuba durant més de 20 nanys i ha participat en diversos festivals de salsa internacionals

Ernesto Carbonell, és el percussionista, amb més de 30 anys db'experiència tant en concerts en directe, enregistraments i festivals.

Lúis Aguilar Torres, és el pianista i violinista del grup. Graduat per la "Escuela Nacional de Arte" de Cuba, porta més 20 anys de carrera.

SON LA EXCLUSIVA-WEB.jpg
PHOTOS NEREA-2023-WEB.jpg

MOU-TE I BALLA

NEREA BLANCH

Comença la seva formació en dansa als 4 anys i es forma en Dansa Clàssica, Danses Espanyoles i Contemporani. Alhora, pren cursos intensius en què entra en contacte amb diferents estils com ara la Dansa del Ventre, el Claqué, el Jazz i les Danses Africanes. A Barcelona, Estudiat en diverses escoles així com la formació actoral al Col·legi del Teatre. 

El 2017 assisteix a un campament de Danses Africanes al Senegal, i el 2021 participa a l'intensiu de Contemporani Roma Talent Stage, a Roma.

Decideix viatjar a Lima (Perú) on crea les seves pròpies coreografies, es forma amb els millors referents del moment i competeix al "Perú Latin Fest" i, com a principal ballarina, a l'obra de dansa contamporània amb folklore afroperuà "Martín, el primer mestizo"

Ha estudiat filologia catalana i és llicenciada en estudis literaris, per la UB i màster d’Arts Escèniques Aplicades, per l’Institut del Teatre.

 

bottom of page